Wat doet de business club

FC Volendam biedt naast topvoetbal ook plek waar mensen elkaar regelmatig ontmoeten en contacten kunnen leggen. De Businessclubleden van FC Volendam bekijken de thuiswedstrijden van Het Andere Oranje vanaf een luxe seat in een verwarmde ruimte achter glas. Voorafgaand aan de wedstrijd genieten zij van een overheerlijk en fantastisch warm en koud buffet. FC Volendam heeft inmiddels meer dan 200 fanatieke businessclubleden, waarvan sommigen ook geregeld uitwedstrijden van FC Volendam bezoeken.


Wat doet de business club

Relatienetwerk


Tussen de businessclubleden is een enorm relatienetwerk ontstaan, vele zakendeals zijn bij de FC begonnen onder het genot van een hapje en een drankje. Business-to-Business staat bij FC Volendam hoog in het vaandel. Het voetbal, de sport met verreweg de grootste media-aandacht, biedt u namelijk een uitstekende mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen en daarmee uw netwerken te onderhouden en te verstevigen. De businessclub van FC Volendam is het ideale platform voor het ontmoeten van relaties die interessant zijn voor uw bedrijf.

Regelmatig organiseert de Business Club activiteiten. Zo wordt u de mogelijkheid geboden van bezoek aan bedrijven en één op één gesprekken waarin ondernemers hun bedrijf aan anderen presenteren. Als lid van de Business Club wordt u op regelmatige basis geïnformeerd over nieuws en wetenswaardigheden voor ondernemers. Ook op deze website vindt u steeds nieuwe informatie. Bovendien biedt deze website u de mogelijkheid om direct contact te leggen met andere Business Club leden.

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV