Specs Live & The Chefs Cooking

10 okt 2014

 

Theaterconcert Specs in Le Pompadour

Het lijkt een traditie te gaan worden: De theaterconcerten van  singer/songwriter Specs Hildebrand, samen met zijn Living Room Band & Gasten  in Restaurant Le Pompadour. Op vrijdag 31 oktober gaat er weer zo’n bijzonder concert plaatsvinden.

 

Een theaterconcert van Specs in Le Pompadour is een bijzondere belevenis. Gezeten in/op een comfortabele stoel kunnen de toeschouwers genieten van fraaie songs – eigen werk en schilderachtige covers – op semi-akoestische wijze vertolkt, gelardeerd met prachtige, vaak humoristische (sterke) verhalen.  Omdat de drankjes voor aanvang van het concert en tijdens de pauzes besteld kunnen worden, kan er ook nog ongestoord naar die song en verhalen geluisterd worden.

 

Maar ook op culinair gebied zal het publiek niets tekort komen: Voor aanvang van het concert en tijdens de pauzes zullen de aanwezigen  getrakteerd worden op een heerlijk warm en koud buffet. Als extra attractie zullen de verschillende heerlijkheden ‘ live’ bereid worden door de culinaire brigade van Le Pompadour, onder leiding van chef Kino Eerdhuijzen.

 

Het spreekt vanzelf dat van tevoren een tafel naar keuze gereserveerd kan worden.

 

Kaarten à € 37,50 (excl. consumpties) voor dit unieke concert  zijn vanaf heden verkrijgbaar in Le Pompadour  (tel: 0299 399888). Er kan, indien gewenst, per tafel gereserveerd worden (min. 6 personen).

 

Theaterconcert: Specs Hildebrand & The Living Room Band & Gasten.
In: Restaurant Le Pompadour (tel: 0299 399888, www.olddutch.nl)
Datum: vrijdag 31 oktober 2014
Aanvang: 20.00 uur,  zaal open: 19.00 uur.
Entree: € 37,50 (excl. consumpties)

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV