Piet Butter wint jaarlijkse Bowlingavond 2017

14 feb 2017

Zaterdag 28 januari vond weer de jaarlijkse bowlingavond plaats van de Business Club van FC Volendam. Zo’n 30 deelnemers streden op 6 bowlingbanen in Bowling De Zedde om de hoogste eer. Om 17.30 uur was er ontvangst met koffie en om 18.30 uur barste de strijd los. Nel Tel, de winnares van de wisselbeker van vorig jaar, was niet aanwezig om deze te verdedigen dus er lagen volop kansen.

 

 

Bij de dames werden Caroline en Marie Kras ex equo derde, Mariam behaalde de tweede plaats en de eerste prijs ging naar Danielle Lust van NBC Van Roemburg. Bij de heren werd de derde plaats behaald door Crelis Schilder van FaCS. Hij had zelf de derde prijs bij de dames en de heren, een pakket met FC Volendam merchandise, ter beschikking gesteld. Omdat de dames twee derde prijswinnaars hadden, won Crelis niet zijn eigen prijs maar een uur gratis bowlen bij Bowling De Zedde. Henk Kras werd tweede en gaf spontaan zijn prijs, een mooi wijnpakket aan de vader van Hemmie Kerklingh, die met 95 jaar met afstand de oudste deelnemer was!

 

 

De hoogste eer bij de heren was voor Piet Butter, die met 167 punten met afstand de hoogste game had gegooid. Hierdoor won hij ook de wisselbeker, door een verschil van 56 punten met de nummer 2 op zijn baan.
Na het bowlen was het tijd voor de heerlijke en goed verzorgde ‘rommeltafel’, en een lekker drankje erbij. Er werd nog uitgebreid nagepraat en genetwerkt tussen de aanwezige businessclub leden. Met dank aan Marcel Steur voor de organisatie. Marcel dankt op zijn beurt Alfred de Jong en Esther Binken voor hun ondersteuning daarbij.

 

 

 

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV