Omwisselen businesspassen i.v.m. nieuw betaalsysteem lounges

25 nov 2016

 

Sinds de zomer zijn alle zalen op de tweede verdieping compleet vernieuwd en is een makkelijke verbinding tussen alle zalen bewerkstelligd. Wij durven te zeggen dat we een prachtige ambiance hebben gecreëerd waarmee we met alle eredivisie clubs durven te wedijveren en waarin u zult genieten van een top beleving rond de wedstrijden van FC Volendam.

 

Omdat u zich naar alle lounges kunt begeven, wilt u natuurlijk overal uw consumpties kunnen bestellen. Daarom, maar ook vanwege ons opgelegde fiscale verplichtingen omtrent voorraadbeheer, wordt er een compleet nieuw, en van alle gemakken voorzien, kassasysteem geïnstalleerd. Dit zal ingaan bij de wedstrijd van vrijdag 25 november (FC Volendam – Jong PSV).

 

Uw huidige pas omwisselen!
Op 25 november bij de wedstrijd FC Volendam – Jong PSV zult u uw huidige pas dienen om te wisselen voor een nieuwe. Dit kan op de eerste verdieping van het Kras Stadion bij de garderobe (bij de trap op de eerste verdieping gaat u linksaf). U krijgt van de dames een nieuwe pas, die gereed is voor het nieuwe systeem. Ook op 2 december (FC Volendam – Fortuna Sittard) zal dit omwisselpunt gecreëerd worden.

 

Hoe werkt het nieuwe systeem:
Het betalen van consumpties gebeurt in het Kras Stadion, zoals u gewend bent, met de betaalpas. Alle leden van de verschillende lounges krijgen een betaalpas. Hierdoor kunt u binnenkomen en betalen met dezelfde pas. Bij iedere bestelling – hetzij in uw eigen lounge, hetzij in een van de andere lounges – geeft u de pas aan de barmedewerker die uw bestelling zal invoeren. Heeft u een all inclusive lidmaatschap (Red Carpets en Orange Lounge) dan dient de handeling uitsluitend voor de voorraadbeheer en omzetregistratie. Heeft u een gewoon lidmaatschap (Businessclub en Club van 200), dan ontvangt u tweemaal per jaar een factuur voor genoten consumpties.

 

Extra mogelijkheden met de betaalpas
Het gemak van de betaalpas gaat verder dan alleen het afrekenen in het Kras Stadion. Wanneer u de betaalpas registreert op de website www.mijnfcvolendambetaalkaart.nl kunt u via uw account uw saldo en de gedane transacties inzien, kunt u de betaalpas eventueel online opwaarderen en kunt u de betaalpas blokkeren bij verlies.

 

Hoe kunt u de betaalpas registreren?
Stap 1: Ga naar de website www.mijnfcvolendambetaalkaart.nl en klik op de knop ‘Registreer’.

Stap 2: Klik op de optie ‘Betaalpas’,  voer uw e-mailadres in en Klik op ‘Volgende’. Er wordt nu een verificatie e-mail naar uw toegestuurd. Let op: de verificatiemail dient op dezelfde device  geopend te worden.

Stap 3: Ga naar uw Postvak In en open de e-mail. Klik vervolgens in de mail op de link ‘Bevestigen’. Uw e-mailadres is nu geverifieerd.

Stap 4: Vul op de nieuw geopende pagina de aangegeven gegevens in en klik onderaan op de knop ‘Registreer’. Uw betaalpas is nu succesvol geregistreerd.

 

De KNIP app
Naast de website is het ook mogelijk om gebruik te maken van de KNIP app. Met deze app kunt u altijd en overal  uw saldo checken, uw kaart opwaarderen en transacties inzien. De KNIP app is te downloaden via de Google Play Store of de App Store. Verder is het proces van registratie hetzelfde als bovenstaande.

 

Vragen  over de FC Volendam betaalpas
Mocht u nog vragen hebben over de FC Volendam betaalpas dan kunt u de FAQ raadplegen op www.mijnfcvolendambetaalkaart.nl. Mocht u vraag hier niet tussen staan, stuur dan een mail naar info@mijnfcvolendambetaalkaart.nl.

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV