Kwabo Techniek ondertekent sponsorcontract

17 apr 2012

Afgelopen vrijdag 13 april voorafgaand aan de wedstrijd FC Volendam – FC Emmen (3-1) is het sponsorcontract van Kwabo Techniek ondertekend.
 

Kwabo Techniek BV is in 1991 opgericht door dhr. Jack Kwakman en vindt zijn oorsprong in Volendam aan de boorden van het IJsselmeer. Middels een compleet en divers productenpakket heeft Kwabo zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gespecialiseerde importeur en groothandel voor de afbouw. Kwabo heeft bijvoorbeeld ook haar eigen productiefaciliteiten in gipsen sierlijsten en afdekmaterialen zoals stucloper, afdekvlies en beschermfolies. De afzetkanalen zijn breed georiënteerd, de professionele stukadoor en schilder kan bij Kwabo terecht maar ook de tegelzetter of andere bouwgerelateerde bedrijven vinden hun weg naar Kwabo. Kwabo heeft innovatie en het maatschappelijk ondernemerschap hoog in het vaandel staan. Vanuit de IBEV (Industriële Bedrijvengroep Edam-Volendam) was Kwabo daarom dan ook genomineerd voor de zogenaamde 'in de kijker prijs' en deze is vervolgens aan Kwabo toegekend over het jaar 2008.

Jack Kwakman ondertekende namens Kwabo het sponsorcontract. Links op de foto Nico Sier en rechts Wim Tol. Namens FC Volendam ondertekende vicevoorzitter Henk Schoorl (midden) het contract, Klaas Schilder (accountmanager) kijkt toe.
 

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV