KBK Bouwgroep bekroond tot Best Managed Company 2014

08 dec 2014

KBK Bouwgroep behoort dit jaar tot een van de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. Dat maakte Deloitte en ING afgelopen donderdag 4 december bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte en ING samen met VNO-NCW en TIAS School for Business and Society organiseert. Deloitte en ING concluderen dat de groep Best Managed Companies 2014 goed scoort op het thema ‘Innoverend ondernemen’. KBK Bouwgroep werd bovendien geprezen omdat ondanks de crisis een knappe winst wordt geboekt en het feit dat alle bedrijfsfacetten goed doordacht zijn.

 

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het zevende achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. KBK deed dit jaar voor de eerste keer mee en werd door de kritische jury  geselecteerd tot de groep best geleide bedrijven. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van KBK Bouwgroep.

 

Unieke eigenschappen KBK Bouwgroep
KBK Bouwgroep viel onder andere op door de goede bedrijfsvoering en de zeer positief ingestelde bedrijfsleiding. KBK is onderscheidend in de markt en denkt samen met ketenpartners na over verbeteringen in haar bedrijfsvoering en die van haar partners. Directeur Paul Klouwer is blij met deze erkenning en geeft aan dit alleen mogelijk is door de grote inbreng van onze medewerkers. Daarnaast geeft  Paul Klouwer aan dat het programma  waardevol is voor de ontwikkeling van het bedrijf, wat uiteindelijk ten dienste staat van onze klanten en opdrachtgevers.  “De feedback die we van Deloitte en ING krijgen op onze bedrijfsvoering biedt handvatten voor de toekomst”.

 

Over het Best Managed Companies programma
Jaarlijks gaan Deloitte en ING op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordelen Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV