JSC Toptraining ondertekent topsponsorcontract

20 okt 2017


Voorafgaand aan de thuiswedstrijd FC Volendam – N.E.C. Nijmegen is door Ruud Jacobs van JSC Toptraining en Martijn Molleman en Klaas Schilder van FC Volendam het topsponsorcontract tussen FC Volendam en JSC Toptraining ondertekend. Het contract heeft een looptijd tot medio 2019.

 

JSC Toptraining geeft de spelers van de selectie fysieke trainingen om zodoende hun kracht, coördinatievermogen, snelheid en balans te verbeteren.

 

JSC Toptraining is opgericht in 2001 door Ruud Jacobs, onder de toenmalige naam JSC Sport. Omdat hij de jaren ervoor veel contact had met (top)sporters, merkte hij dat er steeds meer vraag kwam van deze groep naar individuele begeleiding. Mede door de ervaring op het gebied van sportfysiotherapie in het Olympisch Stadion in Amsterdam, werd Ruud ook steeds meer betrokken bij de revalidatie van (top)sporters en mensen die in een revalidatietraject na een operatie zitten. Ruud merkte dat mensen na een operatie een te korte begeleiding krijgen om te revalideren. Hij was van mening dat deze mensen veel baat hebben bij een vervolgbegeleiding waardoor de mensen sneller en doeltreffender zouden revalideren. Ruud besloot daarom zijn eigen organisatie te starten zodat hij zich kon richten op de begeleiding van deze mensen. In de jaren die daarop volgden zijn er veel mensen onder begeleiding geweest van Ruud of een andere trainer van JSC Sport. Tevens zijn er vele (top)sporters die de weg naar JSC Sport hebben gevonden.

 

Ook verschillende BN-ers uit Volendam en omgeving worden regelmatig trainend met een JSC-personal trainer gesignaleerd.

 

Sinds 1 juli 2017 is Ruud Jacobs de nieuwe eigenaar van Sportcentrum Toptraining, hij heeft het stokje overgenomen van Gerald Röben en heeft het centrum omgedoopt tot JSC Toptraining. Gerald blijft met zijn fysiotherapiepraktijk in het huidige pand. Zo kan er een optimale samenwerking blijven bestaan tussen de fysiotherapeuten en de trainers van het sportcentrum; een belangrijke meerwaarde voor alle sporters die beter willen worden.

 

Momenteel ondergaat het sportcentrum een metamorfose. Tijdens de verbouwing kan er gewoon gebruik gemaakt worden van alle sportfaciliteiten. Het uiteindelijke doel is een sportcentrum te creëren waar iedereen geholpen en getraind kan worden; van recreatieve sporters tot topsporters. Ook wordt het centrum volledig toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking.


De naam JSC Sport verdwijnt niet; deze tak van JSC Toptraining verzorgt de trainingen op maat voor de (top)sporters.


Binnen enkele weken zal het centrum feestelijk heropend worden.

 

Meer informatie treft u op https://www.jscsport.nl/

 

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV