FC Volendam bezoekt Hansel Salades & Sauzen in Zaandam

21 apr 2017

Op goede vrijdag 14 april heeft een combinatie van Businessclub ‘Het andere Oranje’ en de ‘Club van 200’ een bezoek gebracht aan de bedrijfslocatie van Hansel Salades & Sauzen te Zaandam. Op het schitterende bedrijventerrein, gelegen aan het Noordzeekanaal, wordt op ambachtelijke wijze een veelvoud aan heerlijke gerechten, sauzen en salades geproduceerd.

 

 

Gedurende de inspirerende tour onder leiding van oprichter Hans Oberegger vielen de aanwezigen van de ene verbazing in de andere. Met name de hoeveelheid en snelheid waarmee de producten worden vervaardigd viel bij een ieder letterlijk in de smaak. Na afloop werden alle geïnteresseerden hartelijk ontvangen in het “bedrijfscafé” met uitzicht over het water en onder het genot van een hapje en drankje onderworpen aan een heuse quiz.

 

 

Rond 17:00 uur vertrok de bus voor de terugreis naar Volendam en was iedereen getuige van de wedstrijd FC Volendam - De Graafschap. Al met al een leerzame, geslaagde en bovenal zeer smakelijke middag waarbij onze speciale dank uitgaat naar directie en personeel van Hansel Salades & Sauzen!

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV