DEEN Supermarkten en CheapTickets.nl starten samenwerking

24 jun 2013

Het boeken van een vliegreis kan vanaf juni gewoon bij de supermarkt. CheapTickets.nl en DEEN Supermarkten hebben hiertoe de handen ineen geslagen. Klanten van alle 64 filialen van DEEN krijgen korting op vliegtickets als ze deze boeken via DEEN.nl. De korting bedraagt vijftien euro per boeking. Daarnaast ontvangen ‘boekers’ een cadeaukaart van vijf euro, te besteden bij alle DEEN Supermarkten in Nederland. De actie loopt tot en met 31 december 2013.

 

Volgens Henk Kessen, directeur DEEN Supermarkten is de kortingsactie nog maar het begin. “We zijn blij met de samenwerking met CheapTickets.nl en willen op deze manier iets extra’s doen voor onze trouwe klanten. Zeker in tijden waarin vakanties niet goedkoop zijn, willen we via het geven van korting op vliegtickets de ‘pijn’ in de portemonnee wat verzachten. En waar kun je dan beter zijn dan bij CheapTickets.nl, die bekend staat om de beste deals op het gebied van snel en goedkoop boeken van vliegreizen. De komende tijd willen we samen nog meer (kortings)acties opzetten.”

 

Ook Lieke Franssen van CheapTickets.nl is verheugd over de samenwerking. “We proberen op alle manieren onze horizon te verbreden en samenwerkingspartners te zoeken waar wij een klik mee hebben. DEEN is daar een prima voorbeeld van. Alles met het doel om reizigers via alle mogelijke manieren te laten profiteren van de beste deals. Zo ontstaat er voor iedereen een win-win-situatie.”

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV