DEEN klant valt in de prijzen door CheapTickets.nl

09 okt 2013

Boodschappen halen bij DEEN en daarmee een citytrip naar Barcelona winnen! Het overkwam de familie Neef uit Hoorn. Zij vertrekken op 4 oktober naar de Spaanse stad en nemen VIP tickets voor een wedstrijd van FC Barcelona mee! Deze mooie prijs werd hen aangeboden door CheapTickets.nl.

 

Maandag 30 september ontving de familie Neef de prijs uit handen van Joost Deen, Rayonmanager bij DEEN Supermarkten B.V. ,, Wat een mooie prijs, we gaan er een heerlijke trip van maken”, aldus de heer Neef na ontvangst van de cheque.

 

De samenwerking tussen CheapTickets.nl en DEEN kwam tot een mooie actie. Bij besteding van 20 euro of meer aan boodschappen ontving elke klant van DEEN een voucher met unieke actiecode. Klanten maakten onder meer kans op tickets voor een wedstrijd van FC Volendam, cadeaukaarten van DEEN, strandlakens en de hoofdprijs; een citytrip naar Barcelona.

 

Op bijgevoegde foto: Joost Deen, de familie Neef, Maaike Kammerman van CheapTickets.nl en Raheel Samad Supermarktmanager DEEN Stan Kentonhof.

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV