Businessclubreis naar Maastricht

18 okt 2016

 

De Businessclubs van FC Volendam en HV Kras / Volendam organiseren binnenkort een gezamenlijk evenement!

 

In het weekend van 28 en 29 oktober reizen wij af naar Maastricht, voor een uitwedstrijd van beide clubs bezocht zal gaan worden.

 

Op vrijdagmiddag verzamelen we om 13.30 uur, waarna met de bus vertrekken naar Maastricht. Bij aankomst in het Golden Tulip Hotel Maastricht zullen we eerst met de hele groep heerlijk dineren, waarna we de wedstrijd MVV Maastricht – FC Volendam zullen gaan bekijken vanaf de Eretribune in het MVV Stadion. Na de wedstrijd overnachten we ook in het eerder genoemde Golden Tulip Hotel.

 

Zaterdagochtend na het ontbijt, zullen we met de hele groet een stadswandeling gaan maken onder begeleiding van een gids. Verhalen, anekdotes en weetjes brengen de geschiedenis van de stad tot leven. De gids voert je langs mooie plekjes in de binnenstad, zoals het Stokstraatkwartier, het Onze Lieve Vrouweplein met de basiliek, de stadswallen, het park, het Jekerkwartier en het Vrijthof met de monumentale kerk St. Jan en de basiliek van St. Servaas.
Na afloop van deze groepswandeling krijgt eenieder de gelegenheid nog op eigen gelegenheid de stad te gaan verkennen.

 

Aan het eind van de middag vertrekken we dan weer per bus naar Bocholt, waar HV / Kras / Volendam het in de Beneleague zal opnemen tegen de lokale handbal-heren. Vóór de wedstrijd krijgen we ook weer een heerlijk diner met wijn-arrangement voorgeschoteld. Na de wedstrijd weer met de bus richting Volendam, waar we rond middernacht weer thuis zullen arriveren.

 

Wees er snel bij, want de bus biedt plaats aan maximaal 50 personen. Totale kosten bedragen circa € 235,-- p/p. Dat is inclusief toegang tot beide wedstrijden, overnachting + ontbijt, 2x 3-gangen diner en stadstour.

 

Opgeven kan bij arie.obdam@fcvolendam.org en/of m.vink@handbalvolendam.nl 

Graag uiterlijk woensdag 26-10.

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV