Milus presentatie in Volendam

06 jun 2012

Hierbij nodigen wij u uit voor onze Soirée Milus op vrijdag 29 juni aanstaande in de winkel van Biesterveld Diamantairs te Volendam.

Tijdens deze avond presenteren wij u de vrijwel complete importeurscollectie van Milus Zwitserland. Dit in 1919 in Bienne, Zwitserland opgerichte, zeer exclusieve horlogemerk heeft weliswaar niet de bekendheid van een Rolex of Cartier maar kan zich kwalitatief zeker met deze merken meten. Onder de echte horloge fanaten geniet Milus dan ook wel een zeer grote bekendheid.
 

Dankzij een speciale afspraak die wij met Milus en de importeur hebben gemaakt kunnen wij u deze horloges aanbieden met een korting van maar liefst 50% op de normale winkelprijs.
 


 

Onder het genot van een hapje en drankje die zich kunnen meten met de exclusiviteit van Milus kunt u al dit schoons bewonderen en natuurlijk “de slag van uw leven slaan”. Een mogelijkheid als dit zult u niet gauw meer tegenkomen!   
 

De filosofie van Milus:

Men kan zijn waardering voor de tijd niet beter uitdrukken dan door het creëren van een uitzonderlijke uurwerk om  het verstrijken hiervan weer te geven. Sinds 1919 streeft Milus naar een artistieke manier van tijdmeting en brengt het merk op schitterende wijze het superbe Zwitserse horlogemakers vakmanschap tot uiting. Ieder horloge is een toonbeeld van mechanische finesse, gracieuze beweging en exclusiviteit. Milus combineert in haar hele collectie een uniek ontwerp met de meest kostbare materialen. Elk horloge geeft de drager het opwindende gevoel van vrijheid staat voor het credo van het merk - “De luxe van het helemaal zichzelf zijn”. Deze filosofie is gewijd aan elke dag van het jaar, elk uur van de dag en alle dierbare momenten.
 

Vanwege de catering horen wij graag of wij u op deze exclusieve avond mogen verwelkomen.

U kunt zich aanmelden via specialevents@biesterveld.nl Wij rekenen op uw komst!

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV