Beter leren omgaan met (werk)stress?

22 okt 2014

Voor bedrijven, instellingen en organisaties in de regio Waterland. Stress, ziekte en conflicten de baas met Centrum REFLECT
Beter leren omgaan met (werk)stress? Conflicten helpen oplossen? Individuele hulp of begeleiding voor uw medewerker(s)? Ziekte voorkomen? Begeleiding bij ontslag? Snellere re-integratie? Meer aandacht voor ziektepreventie?

 

Centrum REFLECT is een nieuwe organisatie, gericht op mediation, hulpverlening, ontwikkeling en persoonlijke groei. Wij zijn er voor iedereen die ondersteuning zoekt bij de eigen ontwikkeling, of die beter wil omgaan met de problemen, conflicten en uitdagingen in de eigen werk- of leefsituatie. Mediation is ideaal als er conflicten zijn, maar de relatie toch goed moet blijven. Denk aan arbeidsconflicten, zakelijke meningsverschillen, maar ook relatieproblemen. Behalve individuele coaching en hulpverlening, organiseren we ook een groot aantal laagdrempelige cursussen/workshops en lezingen/informatiebijeenkomsten voor een brede doelgroep.

 

Wij zijn er dus ook voor u, uw organisatie, uw medewerkers en uw doelgroep!

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij kunnen een bijeenkomst of aantal bijeenkomsten/lezingen/workshops aanbieden voor uw kader, medewerkers, of doelgroep. Afhankelijk van uw wensen en die van uw medewerkers of doelgroep stellen we een concreet programma op. Ook individuele begeleidingsgesprekken met medewerkers zijn mogelijk. U vervult hiermee een belangrijke taak op het gebied van arbeidstevredenheid, ziektepreventie en het verbeteren van de arbeidsprestaties.

 

U kunt ook gebruik maken van het reeds bestaande aanbod van cursussen/workshops en lezingen (zie www.centrumreflect.nl).

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV