3 juni 2017 | Votown VIP-party

08 maa 2017

Met trots presenteren wij u de Votown VIP-party, op zaterdag 3 juni 2017! In navolging van het succesvolle en bruisende Votown Festival in 2015 wordt dit jaar een exclusief feest georganiseerd in de schitterende businessruimtes van het Kras Stadion in Volendam. Op 3 juni gaat het dak er af en zal wederom blijken dat Volendammers als geen ander in staat zijn een avond vol feest, gezelligheid en muzikaal genot te verzorgen.

 

Kaarten zijn verkrijgbaar voor €60,- per stuk* en aangezien wij momenteel drukdoende zijn de zaalindeling vorm te geven, vragen wij u spoedig en het liefste vóór vrijdag 3 maart te reageren.

 

Met optredens in verschillende businessruimtes van onder andere Eurovisie Songfestival deelneemsters O’G3ne, feestnummer Gerard Joling en vaste hoofd-act Jan Smit belooft het een avond te worden die iedereen nog lang zal heugen. FC Volendam zorgt bovendien voor de hapjes!

 

Natuurlijk wilt u zo’n feest niet missen! We hopen dan ook spoedig bevestiging dan wel afmelding van u te mogen ontvangen via e-mailadres votownvip@fcvolendam.org of telefonisch via 06-22554627

*Inclusief alle hapjes, exclusief drank

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV