1 april 2017 | Het FC Volendam Sponsorfeest!

08 maa 2017

 

Op zaterdag 1 april 2017 wordt het jaarlijkse Sponsorfeest gehouden in de Jozef te Volendam. De zaal gaat open om 18:30 uur en de aanvang is om 19.00 uur. Het belooft wederom een unieke avond te worden met het optreden van maar liefst 2 top bands! Namelijk De Gringo’s en de B-Six Band zullen al hun muzikale talenten aanspreken om er een gezellig spektakel van te maken. Ook culinair zult u verrast worden met heerlijke happen.
 

Evenals voorgaande jaren vragen wij een kleine bijdrage voor het feest in de vorm van € 15,- p.p. Voor dit bedrag krijgt u één lot die bij binnenkomst uitgedeeld wordt en uiteraard toegang tot het feest met daarbij hapjes, drankjes en gezelligheid in overvloed.
 

Uiteraard is er weer een grote loterij waarbij unieke prijzen te winnen zijn. De loten voor de loterij  kosten €10,- per stuk. Wilt u van tevoren toegangskaarten en loten via een factuur bestellen? Stuur dan een e-mail naar Esther Binken via esther.binken@fcvolendam.org. Vermeld duidelijk uw bedrijfsnaam, factuuradres en het aantal toegangskaarten en loten.
 

Opgeven voor het feest kan door de €15,- per persoon zo snel mogelijk:

  • Over te maken op IBAN nr. NL 72 ABNA 0235484709 t.n.v. FC Volendam o.v.v. Sponsorfeest, en uw naam, lidnummer, adres, postcode en woonplaats. Uw toegangskaarten worden dan opgestuurd.
  • Contant / PIN te betalen bij de administratie van FC Volendam (kantoortijden geopend). Neem deze brief ook mee! U krijgt dan direct uw toegangskaarten.

 

Aanmelden kan tot maandag 27 maart, wees er dus snel bij want vol = vol.
 

Grote groepen (vanaf 8 personen) kunnen een tafel reserveren bij de Jozef via Johan Bond. Stuur dan een mail naar:  johanbond@jozefvolendam.nl. De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV