Jan Plat is directeur en mede-eigenaar van Contaxus Belastingadviseurs met kantoren in Volendam, Schiphol-Rijk en Almere. Na eerder acht jaar bestuurslid te zijn geweest bij de Lokale Omroep Volendam-Edam (LOVE), heeft Jan zich in november 2009 aangemeld als bestuurslid bij de businessclub om als relatieve jongeling actief bij te kunnen dragen aan de ingeslagen weg.

Alfred de Jong begint aan zijn tweede jaar als voorzitter. De man die 18 jaar directeur van de Rabobank Edam-Volendam was en aan de wieg stond van de fusie tussen de drie Waterlandse Rabobanken tot de Rabobank Waterland en Omstreken, heeft bij zijn aantreden als voorzitter wat nieuwe piketpalen geslagen.

Kathelijne van de Pasch is mededirecteur Taal- en communicatiecentrum TACC Sauer in Wieringerwerf. 15 jaar geleden enthousiast gemaakt voor FC Volendam door haar partner Gilbert van Ophem en sindsdien samen elke thuiswedstrijd op de tribune. Sinds het seizoen 2007-2008 met veel plezier businessclublid en altijd een enthousiast deelneemster bij alle businessclubactiviteiten.

Peter Verdegaal Is een clubman en voetbaldier pur sang. Van FC Volendam is hij al 25 jaar supporter. Hij organiseerde 15 jaar de jaarlijkse Walgemoed (en later BDO) Golfdag in Westwoud voor FC Volendam, dat dan 's avonds tegen De Blokkers speelde in het kader van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Klaas de Boer Is mede-directeur van bouwbedrijf KBK in Volendam. Hij is al van jongs af aan betrokken bij FC Volendam. Heeft vele kampioenschappen, promoties maar ook degradaties meegemaakt. Klaas heeft geen specifieke functie binnen het bestuur van de businessclub. "Klaas is bestuurslid voor de werkzaamheden waar wij geen tijd voor hebben.

Theo Tol Is met Intersport Theo Tol in samenwerking met Jako al een kleine 30 jaar kledingleverancier van FC Volendam. Ook levert het Volendamse bedrijf kleding aan de RKAV. Drie jaar geleden deed Theo Tol zijn sportzaak over aan zijn zoons Jan en Dennis. "En zolang Jako het kledingcontract met FC Volendam houdt, zolang blijven wij leverancier.

Nico Tol Kent iedereen als Mick. Als je zoals Mick bij het stadion bent geboren, kun je niet meer om FC Volendam heen. Mick is 12 jaar lid van de businessclub en drie jaar bestuurslid. Samen met de voorzitter organiseert hij de jaarlijkse de businessclubreis. Verder zit hij in de evenementencommissie die jaarlijkse het galafeest en het sponsorfeest organiseert.