dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017


Het bestuur van de Businessclub ‘Het Andere Oranje’ nodigt u uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op dinsdag 14 november a.s. in de Runderkamp Lounge van het Kras Stadion, aanvang 20.00 uur. De agenda van deze avond is bijgesloten.

In het eerste deel van de ledenvergadering brengen wij u op de hoogte van de huishoudelijke zaken en activiteiten die het bestuur van de businessclub voor de leden in het seizoen 2017-2018 organiseert. Het bestuur van FC Volendam geeft een nadere toelichting op de resultaten over het afgelopen seizoen, almede het beleid en de begroting voor het lopende seizoen.

Na de pauze sluiten wij de ledenvergadering af met een geweldige interessante lezing van John van Zweden, eigenaar van het Haagse behang en woninginrichting Paradijs en tot voor kort directeur en mede eigenaar van Swansea City FC uit de Engelse Premier League.

Al met al belooft het een boeiende avond te worden. Na afloop is er alle gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar na te praten.

In verband met de organisatie verzoeken wij vriendelijk u voor 11 november a.s. aan te melden bij Esther Binken via e-mail esther.binken@fcvolendam.org, telefonisch bereikbaar op (0299) 809904. We zien uw aanmelding met veel belangstelling tegemoet en hopen u op 14 november a.s. te mogen begroeten!

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV