Waterlogic


Lid:
Waterlogic


Bezoekadres
Adres:
De Gorzen 21
Postcode:
4731 TV Oudenbosch
Provincie:
Noord-Brabant
Land:
Nederland
Postadres
Adres:
De Gorzen 21
Postcode:
4731 TV Oudenbosch
Telefoon:
0165 - 305590
Fax
0165 - 323203
E-mail
Website


Contactpersonen

title
Robert Moorman
Email: robert@waterlogic.nl
title
Raymond van der Veeken
Email: raymond@waterlogic.nl


Watercompany samen met Waterlogic

Watercompany BV is in Nederland sinds jaar en dag de vertrouwde partner voor bedrijven bij het zorgen voor heerlijk zuiver drinkwater. Sinds begin 2017 is Watercompany BV onderdeel van het internationale Waterlogic. Een logische keuze, want al vanaf de eeuwwisseling is Watercompany BV de exclusieve dealer van de waterkoelers van Waterlogic. Voortaan kan de Nederlandse markt daardoor nog beter profiteren van de innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten van Waterlogic.

Innovatief en betrouwbaar
Waterlogic blijft zoeken naar nieuwe toepassingen waar onze klanten hun voordeel mee kunnen doen. Innovatie zit ons in het dna, evenals zorgen voor optimale klanttevredenheid. We werken daarom graag dicht bij onze klanten. Waterlogic heeft dat vertaald naar een onafhankelijk distributienetwerk in meer dan vijftig landen over de hele wereld. Onze toonaangevende productdesign, kwaliteit en nieuwe technologieën worden wereldwijd gewaardeerd.

Zakelijk, non-profit en thuisgebruik

Waterlogic biedt drinkwateroplossingen die zijn afgestemd op de specifieke wensen, eisen en budgetten van onze klanten. Onze watercoolers zijn aangesloten op de waterleiding. We hebben verschillende modellen, afmetingen en functies (bijvoorbeeld ook heet of bruisend water), diverse filtertechnieken, en speciaal voor particulieren waterontharders. Zo bedienen we bedrijven, instellingen en particulieren op maat.

BCoffee: een goede kop koffie
Met zuiver water zet je de lekkerste koffie. Onze koffiemachines en koffiemelanges zorgen voor blije gezichten op de werkvloer en klanten die graag bij u langskomen. Het is goed zaken doen als u elkaar in de ogen kunt kijken onder het genot van een goede kop koffie.

Horeca-toepassing: Purezza
Waterlogic biedt horecaondernemers de mogelijkheid een totaalconcept te voeren voor de verkoop van tafelwater: Purezza. Een duurzaam en kostenbesparend alternatief voor de flesjes water die moeten worden ingekocht en op voorraad moeten worden gehouden.

Kwaliteit + service = zekerheid
Waterlogic levert kwaliteit. Dat laten we zien in onze producten, in onze partnerkeuzes (bijvoorbeeld Grohe) en in onze klantcontacten. U kunt erop rekenen dat we altijd net dat stapje extra doen. Op die servicegerichte instelling selecteren we onze hooggekwalificeerde medewerkers dus ook. En mooi meegenomen: onze producten en diensten zijn duurzaam, ze passen in uw mvo-beleid.

Interesse?
Heeft u interesse in onze producten, standaard inclusief optimale service? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze servicemedewerkers. Zij staan u graag te woord en gaan altijd op zoek naar de beste oplossing voor u!

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV