Ter Haak Groep


Lid:
Ter Haak Group


Bezoekadres
Adres:
Ruijgoordweg 80 Westpoort 7989
Postcode:
1047 HM Amsterdam
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Nederland
Postadres
Adres:
Postbus 8186
Postcode:
1005 AD Amsterdam
Telefoon:
020 - 6116688
Fax
020 - 2011880
E-mail
Website


Contactpersonen

title
Richard ter Haak
Email: richard@terhaakgroup.com


Visie
De Ter Haak Group wil de logistieke keten van en naar Amsterdam stimuleren en waar mogelijk regisseren middels haar vijf dochtermaatschappijen. Alle bedrijven richten zich op havengerelateerde logistieke activiteiten. De Ter Haak Group is centraal gelegen met o.a. zeehaven, waterwegen, spoorlijnen en de luchthaven Schiphol binnen handbereik. Samen met de eigen zee-, lichter- en coasterkades is dat een garantie voor snelle en efficiënte afhandeling van vracht.
Tevens beschikt Ter Haak over moderne terminalfaciliteiten in Amsterdam, IJmuiden en Almere. Ook zijn transportmogelijkheden per trein, met eigen vrachtwagens of barges naar allerlei bestemmingen in Europa mogelijk.Voor de Ter Haak Group het gereedschap voor het bieden van intermodale en multimodale oplossingen voor rederijen, verladers en ontvangers. Deze oplossingen zorgen voor optimalisatie van de logistieke keten. Onderdeel van de keten is ook de behandeling en opslag van lading in eigen distributiecentra en op strategische lokaties elders in Europa.

De Ter Haak Group is een familiebedrijf met bijna een eeuw ervaring in de Amsterdamse haven. Dat betekent dat er naast zakelijke betrokkenheid ook emotionele betrokkenheid is, die in onze visie een meerwaarde vormt voor de klant.

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV