Platvis Holland


Lid:
Platvis Holland BV


Bezoekadres
Adres:
Hamerstraat 7
Postcode:
1135 GA Edam
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Nederland
Postadres
Adres:
Hamerstraat 7
Postcode:
1135 GA Edam
Telefoon:
0299 - 374375
Fax
0299 - 374105
E-mail
Website


Contactpersonen

title
Cor Jonk
Email: corjonk@ziggo.nl


PLATVIS , Private Label leverancier

 

Welkom bij PLATVIS, visproducent en leverancier van een brede range visproducten voor inkooporganisaties die actief zijn in de sectoren Retail en Food Service.

PLATVIS fileert, bewerkt, vriest en verpakt de vis in eigen beheer waardoor het in staat is de strengste normen toe te passen op zijn visproducten ten aanzien van hygiëne en voedselveiligheid. Hierdoor wordt een optimale kwaliteit gewaarborgd voor de honderdduizenden fijnproevers wereldwijd die de producten van PLATVIS consumeren. Kwaliteit die ook tot uitdrukking komt in het HACCP-plan en het IFS-certificaat.

Zowel ten aanzien van haar eigen toekomst als die van haar medewerkers, klanten en omgeving, streeft Platvis Holland een duurzame samenwerking na met een voor allen uitnodigend perspectief. Dit komt mede tot uitdrukking in ons MSC certificaat voor duurzame vis.

Geïnteresseerde inkopers nodigt PLATVIS graag uit voor een bedrijfsbezoek waarbij van dichtbij kennis gemaakt kan worden met onze producten en het productieproces. Graag tot ziens.

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV