Paviljoen Smit Bokkum


Lid:
Paviljoen Smit Bokkum


Bezoekadres
Adres:
Slobbeland 19
Postcode:
1131 AA Volendam
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Nederland
Postadres
Adres:
Slobbeland 19
Postcode:
1131 AA Volendam
Telefoon:
0299 - 363373
Fax
0299 - 367246
E-mail
Website


Contactpersonen

title
Jan Smit
Email: info@smitbokkum.nl


Paviljoen Smit-Bokkum

Een Dagje Volendam begint en eindigt bij Paviljoen Smit-Bokkum, het centrale punt voor een bezoek aan Volendam. Het oervolendamse familiebedrijf (sinds 1856!) ligt pal naast de in 2007 geopende Jachthaven 'Marinapark' aan het begin van de wereldberoemde Volendamse Dijk.

Het hart van het Paviljoen is de Palingrokerij, waar inmiddels al vijf generaties lang op ambachtelijke wijze paling en andere vis wordt gerookt. Het restaurant van Smit-Bokkum grenst aan de rokerij. Hier worden in een historische ambiance de huisgerookte specialiteiten geserveerd, gecombineerd met traditionele streekgerechten. Smit-Bokkum beschikt tevens over een multifunctionele conferenceroom boven het restaurant. Ook is boven het bekende Palingsoundmuseum gevestigd.

Tijdens de warmere maanden is het prachtige buitenterras aan het water geopend, met uitzicht op de jachthaven en een inspirerende blik op de beeldentuin van Rob Cerneüs.

Kijk rustig rond op onze website en ontdek de charme en traditionele kwaliteit van Smit-Bokkum. Proef Volendam op zijn best, smaakvol aan het IJsselmeer!

Een ambachtelijke groet,
Jan, Tinie, Jan & Evert Smit-Bokkum

 

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV