Eijgen Ordelman


Lid:
Eijgen Ordelman


Bezoekadres
Adres:
Meerland 2
Postcode:
1447 KC Purmerend
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Nederland
Postadres
Adres:
Meerland 2
Postcode:
1447 KC Purmerend
Telefoon:
0299 - 468426
Fax
084 - 7465476
E-mail
Website


ContactpersonenOns bedrijf

De organisatie achter de administratie

Welke eisen stelt u aan uw financieel adviseur of administratiekantoor? Betrouwbaarheid en accuratesse? Voor ons, Ordelman Administraties, is dat niet genoeg. Wij vinden namelijk dat wij u pas optimaal kunnen adviseren als wij u en uw organisatie kennen. En dat begint met luisteren, vragen stellen en oprecht geïnteresseerd zijn in wat u bezig houdt.

Pas als wij weten wat er bij u speelt en wat uw koers is, kunnen wij onze dienstverlening op uw situatie afstemmen. Een dienstverlening die varieert van het verzorgen van belastingaangiftes van particulieren tot complete administraties van bedrijven in het MKB. Omdat wij dat al sinds 1996 doen, kunt u ons als een ervaren partner beschouwen.

En of onze opdrachtgevers dat ook vinden, leest u in de referenties op de site.


Betrokken experts op elk niveau

Wij werken met een klein team van goed opgeleide en betrokken medewerkers en beschikken over een breed netwerk van externe specialisten, zoals RA-accountants.

Voor complexe fiscale en bedrijfsadviezen kunt u dus ook bij ons terecht. Zodat u meer kostbare tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken. En u altijd beschikt over essentiële (management)informatie die nodig is voor uw bedrijfsvoering.

Met vriendelijke Groet,

Lex Ordelman

Ordelman Administraties

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV