Nederland Schoon


Lid:
Nederland Schoon


Bezoekadres
Adres:
Benoordenhoutseweg 46
Postcode:
2596 BC Den Haag
Provincie:
Zuid-Holland
Land:
Nederland
Telefoon:
070-3042080
Fax
E-mail
Website


Contactpersonen

title
Natascha Huffmeijer
Email: n.huffmeijer@nederlandschoon.nl


Over Nederland Schoon

NederlandSchoon wil zwerfafval in Nederland voorkomen en bestrijden. Wij voeren campagnes tegen zwerfafval, doen onderzoek, adviseren bedrijven en zetten aanstekelijke acties op.

We organiseren activiteiten voor publiek, scholen, gemeenten en bedrijfsleven. Bekende voorbeelden zijn: De Landelijke Opschoondag, een jaarlijkse dag om mensen te stimuleren zwerfafval op te ruimen en de Schoonste Stranden Top 10. Tevens ontwikkelen wij campagnes gericht op diverse doelgroepen. Met de Supporter van Schoon-campagne willen wij mensen bewegen om niet alleen hun eigen afval netjes weg te gooien maar ook af en toe ook iets extra's te doen.

Specifieke aandacht geven we aan de zogenaamde 'aandachtsgebieden', plekken waar doorgaans meer zwerfafval te vinden is, zoals in winkelgebieden en in het openbaar vervoer. Hiervoor creëren we oplossingen op maat.

De bij NederlandSchoon beschikbare kennis over zwerfafval willen wij breed beschikbaar stellen. In samenwerking met Gemeente Schoon hebben wij de Kenniswijzer Zwerfafval ontwikkeld, hier vind je rapporten, tips en best practices over alle aspecten van zwerfafval.

 

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV