NBC Van Roemburg & Partners


Lid:
NBC Van Roemburg & Partners


Bezoekadres
Adres:
Julianaweg 190a
Postcode:
1131 DL Volendam
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Nederland
Postadres
Adres:
Postbus 145
Postcode:
1130 AC Volendam
Telefoon:
0299 - 657060
Fax
0299 - 652373
E-mail
Website


Contactpersonen

title
Winfried Jonk
Email: winfried.jonk@nbcvanroemburg.nl
title
Marco Koning
Email: marco.koning@nbcvanroemburg.nl


Onze organisatie

NBC/Van Roemburg & Partners B.V. is een middelgroot accountantskantoor met vestigingen in het Noord-Hollandse Volendam, Amsterdam, Alkmaar en Huis ter Heide (Utrecht). Momenteel werken er binnen onze organisatie ruim 65 medewerkers. Sinds onze start in 1962 werken wij als onafhankelijk adviseur in de diverse sectoren en branches van o.a. het midden- en kleinbedrijf.

De juiste contacten
Omdat we er al bijna 50 jaar zijn gevestigd kennen we de regio Noord-Holland als geen ander. We weten de gemeentelijke weggetjes te bewandelen, beschikken over de juiste contacten en zijn op de hoogte van relevante ontwikkelingen. En dat komt uiteraard goed van pas bij onze advieswerkzaamheden.

Voor elke MKB-ondernemer
Onze dienstverlening (en daarmee ook onze cliëntenkring) strekt zich veel verder uit dan de provincie Noord-Holland. Van Rotterdam, Den Haag en omstreken tot de provincie Utrecht: voor elke MKB-ondernemer staan de deuren van ons kantoor open.

Compleet dienstenpakket
Op ons kantoor kunt u uiteraard terecht voor accountancy, administratieve en fiscale dienstverlening en salarisverwerking. Voor een succesvolle bedrijfsvoering is echter meer nodig. Als ondernemer lijkt u soms wel een alleskunner en allesweter te moeten zijn om uw zaken afdoende te regelen. Om u hierbij te ondersteunen bieden wij u een vrijwel compleet dienstenpakket. Advies nodig over pensioenregelingen, milieuwetgeving, subsidieaanvragen of personeelsmanagement? Behoefte aan juridische ondersteuning, mediation of financiële planning? Weten welk boekhoudkundige softwarepakket het beste bij uw onderneming past? Fusie, overname, bedrijfswaardering of bedrijfsopvolging in het verschiet? Bij al deze vraagstukken kunt u een beroep doen op een van onze ervaren accountants of adviseurs. Voor zeer specifieke kwesties maken we gebruik van ons netwerk van specialisten.

Branchegerichte teams
Onze organisatie werkt met enthousiaste, branchegerichte teams. Door het benutten van hun afzonderlijke specialismen kan snel en adequaat worden ingespeeld op de problematiek van uw onderneming. Hoewel onze adviezen verschillen per ondernemer en branche, hebben we in onze advisering één uitgangspunt: de aansluiting op uw totale onderneming.

 

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV