Leeflang Verwarming


Lid:
Leeflang Verwarming


Bezoekadres
Adres:
De Krommert 63
Postcode:
1474 PP Oosthuizen
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Nederland
Postadres
Adres:
De Krommert 63
Postcode:
1474 PP Oosthuizen
Telefoon:
0800 - 2525306
Fax
E-mail
Website


Contactpersonen

title
St├Ęphan Leeflang
Email: info@leeflangverwarming.nl


Leeflang Verwarming is dé cv-ketel specialist in o.a. Amsterdam, Haarlem, Purmerend, Alkmaar en Hoorn. Wij monteren, onderhouden en repareren cv-ketels. Leeflang verwarming is onder meer leverancier van de volgende bekende merken Rehema en Intergas. Door onze jaren lange ervaring is het vervangen en onderhouden van uw cv-ketel bij ons in goede handen.

Leeflang Verwarming kan uw cv-ketel schoonmaken en repareren zonder dat u verplicht een abonnement afsluit. Dat is vaak niet zo bij andere loodgieters en cv installateurs. Bij ons is het eerste jaar gratis bij installatie van een cv-ketel en het afnemen van een abonnement! Inclusief een onderhoudsbeurt.

Regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel voorkomt onnodig hoge extra kosten! Reparaties of nieuwe onderdelen kunnen duur zijn. Bovendien is een goed afgestelde cv-ketel veel zuiniger, wat weer scheelt in uw stookkosten! Kijk snel naar onze onderhoudsabonnementen voor cv-ketel.

Leeflang Verwarming levert kwalitatief loodgieterswerk in Amsterdam, Purmerend, Alkmaar en Hoorn voor een lage prijs. Service & vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Leeflang Verwarming heeft veel tevreden klanten en werd in 2011 Vakman van het jaar in de categorie loodgieter!

Wacht dus niet langer! Wordt u onze nieuwe tevreden klant? Wilt u verzekerd zijn van de scherpste aanbiedingen en all-in offertes? Bij Leeflang Verwarming komt u niet voor verrassingen te staan.

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV