Kwabo Techniek BV


Lid:
Kwabo Techniek BV


Bezoekadres
Adres:
Julianaweg 120 A
Postcode:
1131 DL Volendam
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Nederland
Postadres
Adres:
Julianaweg 210 a
Postcode:
1131 DL Volendam
Telefoon:
0299 - 361001
Fax
0299 - 361406
E-mail
Website


Contactpersonen

title
Jack Kwakman
Email: jack@kwabo.nl


Kwabo Techniek B.V. is sinds 1991 een begrip in de bouwwereld. Als fabrikant van afdekmaterialen heeft Kwabo een compleet en veelzijdig productportfolio opgebouwd.  Zonder moeite dekt u  met de diverse  geboden materialen de vloer  of andere oppervlakken af. Bij de productie staat innovatie voorop, om zo in elke behoefte en extra gemak te kunnen voldoen. Kwabo biedt u kwaliteit op maat.

In onze groothandel te Volendam vindt u een compleet assortiment voor de afbouw. Een goed advies, sterke voorraad en A-merken zijn vanzelfsprekend, waardoor u als professional goed en snel te werk kunt gaan. U kunt in onze groothandel terecht voor een uitgebreid assortiment producten voor o.a. stukadoors, schilders en tegelzetters. Wij zijn zes dagen per week geopend en hanteren ruime openingstijden.

Kwabo is dé specialist op het gebied van gipsen sierlijsten en ornamenten. De beste kwaliteit gips, eigen ontwerpen en met de hand vervaardigde lijsten zorgen voor extra finesse bij de aankleding van bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Kwabo.

Brengt u gerust een bezoek aan onze showroom.

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV