Knipping Kozijnen BV


Lid:
Knipping Kozijnen BV


Bezoekadres
Adres:
Zwaagdijk 304
Postcode:
1682 NS Zwaagdijk
Provincie:
Noord Holland
Land:
Nederland
Postadres
Adres:
Postbus 26
Postcode:
1693 ZG Wervershoof
Telefoon:
0229 - 261295
Fax
0229 - 262281
E-mail
Website


Contactpersonen

title
Hans Wiering
Email: mailboz@knipping.nl
title
Jacobus Wiering
Email: j.wiering@knipping.nl


Ontdek hoe passie uitgroeide tot perfectie

Knipping is een echt familiebedrijf. Alle aandelen zijn van de familie Wiering. Het werd in 1980 opgericht door Hans Wiering Sr, die als importeur de produkten van de toentertijd Duitse firma Knipping in Nederland op de markt bracht. Hans' eigen huis in Zwaagdijk werd het eerste Nederlandse huis met Knipping produkten. Alle kozijnen, deuren, dakkapellen en de serre van toen staan er nog steeds. Als nieuw.

Hans Wiering begon voortvarend aan het bezoeken van klanten en het organiseren van verkoopbijeenkomsten. Het huis werd grotendeels bedrijf, kantoor en showroom. De familie woonde in de resterende ruimte. De eerste Open Dag werd met ruim 1.500 bezoekers en 100 orders een overdonderend succes. Het woonhuis heeft tot de opening van de fabriek en de huidige showroom in 1997 als bedrijfsruimte gediend.

Knipping verplaatste ook de produktie van Duitsland naar Nederland. Knipping produceert en ontwikkelt alles in eigen beheer. Ontwikkeling heeft altijd een zeer belangrijke plaats ingenomen bij Knipping. Knipping heeft dan ook verschillende innovaties op zijn naam, waaronder de Prolux-dakkapel (patent no. 1025808) en het Knipping Classic-kozijn (octrooi no. 1019883), de unieke combinatie van kunststof en aluminium (waardoor veel meer vormen dan alleen in kunststof en meer dan 220 RAL-kleuren mogelijk zijn), het staalvrije en daardoor tweemaal zo goed isolerende Knipping Plus-kozijn en - last but not least - de energiegenererende Knipping Prolux Energy-dakkapel. Knipping is daarmee in elk opzicht de juiste investering.

Knipping heeft twee eigen showrooms en veertien dealers. Knipping heeft bijna 29.000 klanten en plaatste in de nu 30 jaar van zijn bestaan ruim 60.000 kozijnen, 8.500 deuren en 9.000 dakkapellen door heel Nederland. Belangrijke Knipping-projecten zijn de serres van het Victoria Hotel aan het Damrak in Amsterdam en de kozijnen van Hotel de Roode Leeuw aan hetzelfde adres.

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV