KBK Bouw


Lid:
KBK Bouw


Bezoekadres
Adres:
Morseweg 1
Postcode:
1131 PE Volendam
Provincie:
Noord Holland
Land:
Nederland
Postadres
Adres:
Postbus 15
Postcode:
1130 AA Volendam
Telefoon:
0299 - 367322
Fax
0299 - 369633
E-mail
Website


Contactpersonen

title
Klaas de Boer
Email: k.deboer@kbkbouw.nl
title
Klaas Klouwer
Email: k.klouwer@kbkbouw.nl
title
Wim Visscher
Email: w.visscher@kbkbouw.nl


35 jaar passie voor bouw & Vastgoedonderhoud

KBK biedt  ruim 35 jaar solide ondersteuning en begeleiding bij elke bouwgerelateerde opdracht. Dat is een mooi fundament, maar graag kijken we vooruit en bouwen we samen met u aan toekomstige projecten. Dat betekent dat we actief inspelen op mogelijkheden om slimmer samen te werken en dat we product- en procesinnovaties nauwgezet volgen en waar wenselijk voor u implementeren. Intern zorgen we voor een evenwichtige doorstroom van generaties die continuïteit in kennis en kwaliteit waarborgt, waarbij we de karakteristieke waarden van ons familiebedrijf hoog houden. KBK Bouwgroep is onderverdeeld in de afdelingen KBK Ontwikkeling, KBK Bouw, KBK Renovatie, KBK Vastgoedonderhoud en KBK Specialismen.

Bouwen aan de toekomst betekent ook verantwoorde oplossingen bieden die tegemoetkomen aan veranderende belangen en eisen van de maatschappij. KBK heeft met een eerste en tweede generatie in het management een ideale mix die staat voor blijvende betrokkenheid en vooruitstrevend, duurzaam bouwen met behoud van vertrouwd vakmanschap. Ons vooruitstrevend bouwen komt tot uiting in de duurzame, energiezuinige en bouwveilige alternatieven die we hanteren ten aanzien van bouwmaterialen en bouwprocessen. Ook beschikken we over ruime ervaring in het consumentgericht bouwen, waarbij vergaande inbreng door de klant en een persoonlijk begeleidingstraject kernwaarden zijn. Vertrouwd vakmanschap ziet u terug in het werk en de ervaring van onze ruim 150 medewerkers, in de meerdere branchegerelateerde certificeringen en in de talloze aansprekende werken die we realiseerden.

De gerealiseerde projecten van KBK zijn veelzijdig en divers. In onze portfolio treft u woningbouwprojecten, utiliteitsbouwprojecten, renovatiewerken, zorgcomplexen, scholen, kantoren, bedrijfspanden, bijzondere objecten en vastgoedonderhoud in opdracht van woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, bouwmaatschappijen of overheden, maar ook uit eigen ontwikkeling. Bovendien staan we klaar voor particulieren die een nieuwe woning of een aan- of verbouw willen verwezenlijken. Ongeacht aard en omvang van uw bouwproject nodigen we u uit kennis te maken met onze persoonlijke betrokkenheid, nuchtere bouwersmentaliteit en aantrekkelijke verhouding in prijs en kwaliteit.

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV