Hyundai Motor Netherlands b.v.


Lid:
Hyundai Motor Netherlands b.v.


Bezoekadres
Adres:
Hub van Doorneweg 14
Postcode:
2171 KZ Sassenheim
Provincie:
Zuid-Holland
Land:
Nederland
Postadres
Adres:
Hub van Doorneweg 14
Postcode:
2171 KZ Sassenheim
Telefoon:
0252 - 240351
Fax
0252 - 240339
E-mail
Website


Contactpersonen

title
Peter Jorna
Email: PJorna@Greenibcar.nl


Hyundai Motor Netherlands b.v.

Hyundai Motor Netherlands b.v. (KvK nummer: 61506230), gevestigd in Sassenheim, is de Hyundai-importeur van Nederland. In 1978 debuteerde het automerk op de Nederlandse markt. Daarmee is Nederland een van de eerste exportlanden in de wereld.

De kwaliteit van Hyundai

Samen met de Nederlandse Hyundai-dealerorganisatie en de Erkend Reparateurs zorgt Hyundai Motor Netherlands voor de verkoop en service van Hyundai personenauto's en bedrijfsauto's. Om een hoog niveau te realiseren, gelden er strikte voorwaarden voor de landelijke Hyundai-organisatie. De prestaties van de dealers en Erkend Reparateurs worden voortdurend beoordeeld. Klanten krijgen regelmatig vragenlijsten toegestuurd om hun mening te geven. Met onder meer trainingen en automatisering wordt het serviceniveau verder ontwikkeld. De beste dealers worden jaarlijks bekroond.

Daarnaast overlegt Hyundai Motor Netherlands voortdurend met de fabrikant over de uitvoeringen van de modellen en over vernieuwingen in de toekomst. De medewerkers zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe modellen en bij het beoordelen van de resultaten.

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV