Grand Café Restaurant De Dijk


Lid:
Grand Café Restaurant De Dijk


Bezoekadres
Adres:
Haven 108
Postcode:
1131 EV Volendam
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Nederland
Postadres
Adres:
Haven 108
Postcode:
1131 EV Volendam
Telefoon:
0299 - 363768
Fax
0299 - 322446
E-mail
Website


Contactpersonen

title
Danny van Noorden
Email: info@cafededijk.nl


De Dijk Volendam

Net even anders! Aan de karakteristieke haven van Volendam ligt Grand Café Restaurant De Dijk. Een prachtige plek om op het terras te genieten van een hapje, drankje of een heerlijk diner met uniek uitzicht op de gezellige bedrijvigheid van de wereldberoemde Dijk en het IJsselmeer.

Ons Grand Cafe-Restaurant is vanaf 's morgens geopend, wanneer onze eerste gasten een geurige kop koffie of cappuccino drinken met slagroom en gebak. 's Middags bieden wij een uitgebreide lunchkaart en 's avonds kunt u heerlijk dineren in ons à la carte restaurant met klassieke en eigentijdse gerechten. Kortom, om uitgebreid en lekker te eten in Volendam heeft u ver genoeg gezocht!

Ook kan Grand Café-Restaurant De Dijk u een geheel dagarrangement aanbieden, aangepast aan uw wensen. Fietsen, een boottocht Volendam, lekker varen op het IJsselmeer of culturele bezienswaardigheden, alles behoort tot de mogelijkheden. Voor ideeën of de vele mogelijkheden voor een dagje uit in Volendam kunt u ook eens kijken http://www.dagjevolendam.nl. Ons team zal alles in het werk stellen om uw verblijf tot een geslaagd evenement te maken!

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV