Eurotravel Sports


Lid:
Eurotravel Sports


Bezoekadres
Adres:
Cornelis Speelmanlaan 4
Postcode:
2024 AP Haarlem
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Nederland
Postadres
Adres:
Nassaulaan 39
Postcode:
2011 PB Haarlem
Telefoon:
023 - 3030180
Fax
E-mail
Website


Contactpersonen

title
Tido Jansen
Email: tido@eurotravelsports.nl


Eurotravel Sports organiseert sportreizen binnen Europa. Eurotravel Sports Nederland biedt voetbalreizen, trainingskampen voor voetbal, handbal, hockey, zwemmen, tennis en golfreizen aan. Het doel is om de laagste prijs aan te bieden zónder concessies te doen aan de kwaliteit.

In 1999 is het bedrijf opgericht  en is het meest complete reisbureau voor sportreizen. Voetbalreizen, trainingskampen, golfarrangementen, het bedrijf draait nergens zijn hand voor om.

“Wij hebben, samen met onze Zweedse partner, al meer dan 15 jaar ervaring met het organiseren van sportreizen. We onderscheiden ons door de persoonlijke service aan onze klanten. Wij willen dat de reis die je via ons maakt een onvergetelijke ervaring wordt. Bovendien vinden wij het belangrijk dat je je niet druk hoeft te maken over de organisatie van je sportreis. Dat nemen we je uit handen. Jij hoeft alleen nog maar te genieten.”

Tido Jansen, eigenaar van de Nederlandse vestiging, is gespecialiseerd in het aanbieden van sportreizen  afgestemd op het Nederlandse publiek.

"We kunnen snel en concreet aan je wensen voldoen. De laagste prijs bieden, dat is wat wij nastreven, bij iedere boeking. Dus hoe eerder je beslist welke wedstrijd je wilt zien, hoe goedkoper de totale reis zal zijn.”

Vanaf mei 2014 kun je je voetbalreizen zelfs direct online boeken. Via voetbalreizenonline.com boek je nu in 3 simpele stappen zelf je voetbalreis online! 

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV