EP: Beerepoot


Lid:
EP: Beerepoot


Bezoekadres
Adres:
Van Aalstweg 16 B
Postcode:
1625 NV Hoorn
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Nederland
Postadres
Adres:
Van Aalstweg 16 B
Postcode:
1625 NV Hoorn NH
Telefoon:
0229 - 502420
Fax
E-mail
Website


Contactpersonen

title
Robert van Wettum
Email: r.vanwettum@epbeerepoot.nl


Het onderscheidende vermogen van de EP:Formule is de helderheid en transparantie van haar keuzes. Hoe kiest u uit 100 TV’s of bijvoorbeeld 50 wasmachines? EP: maakt het voor u een stuk makkelijker door voor u al een keuze te maken. Vanuit onze deskundigheid vindt u bij uw EP:Winkel een uitgebalanceerd assortiment, een heldere prijs en uitstekende service.

Zelfstandige ondernemers

Doordat al onze winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers, staan wij garant voor uw tevredenheid. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat bent. Door het vakmanschap en de hoge kwaliteitsstandaard van de EP:Ondernemer, bent u altijd verzekerd van een goed advies en een oplossing die in uw leven past. 

Prijsverschil webshop- en winkelprijzen

Het kan in sommigen gevallen voorkomen dat de webshopprijs afwijkt van de gehanteerde winkelprijs. Dit komt omdat EP: samenwerkt met zelfstandige ondernemers. Deze ondernemers bepalen zelf hun winkelprijzen. Daarom kunnen winkelprijzen in sommigen gevallen afwijken van de genoemde webshopprijzen.

Deskundigheid

Uw EP:Ondernemer is deskundig en verstaat zijn vak. Hij geeft u graag persoonlijk advies dat past binnen uw situatie. Door ons advies af te stemmen op uw wensen, hoeft u zich geen zorgen te maken over de aankoop van elektronica en huishoudelijke apparatuur. Bovendien geniet de EP:Ondernemer lokale bekendheid en bedient u met vele extra services. Zodat u als tevreden klant zo lang mogelijk kan genieten van uw aankoop.

Onderdeel van internationale organisatie

EP: is onderdeel van ElectronicPartner Nederland B.V. Bij ElectronicPartner Nederland B.V. zijn circa 550 winkels in Nederland aangesloten en 5.000 winkels in zeven Europese landen. ElectronicPartner is een toonaangevende organisatie voor de consumenten- en huishoud elektronicabranche. Door ons internationale karakter kunnen wij de consument in een groot deel van Europa bedienen.

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV