Beheermaatschappij Westend BV


Lid:
Beheermaatschappij Westend BV


Bezoekadres
Adres:
Het Laantje 6
Postcode:
1475 JS Beets
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Nederland
Postadres
Adres:
Het Laantje 6
Postcode:
1475 JS Beets NH
Telefoon:
020 - 4363131
Fax
020 - 4361781
E-mail
Website


Contactpersonen

title
Kees van der Meiden
Email: mail@westend.nl


Zonwering & rolluiken

Heeft u een wens op gebied van zonwering, terrasoverkapping, raamdecoratie, insectenwering of beveiliging? Dan komt u naar Westend. Want wij zijn een echte specialist. Dat is een groot verschil met de gemiddelde interieurzaak, die zonwering en raamdecoratie er vaak 'bij doet'.

U merkt het direct bij uw bezoek aan onze showroom. Die ademt de sfeer van speciaalzaak. Onze adviseurs wijzen u de weg langs alle nuanceverschillen van honderden verschillende producten. Ze denken met u mee. Met kennis van de markt, van technieken, van materialen en van installatiemogelijkheden zorgen ze voor de beste productkeuze in uw situatie. Dat vakmanschap maakt het verschil, samen met onze concurrerende prijzen.

Zoekt u de beste kwaliteit in zonwering, dan kiest u voor Westend.


Beveiliging

Wordt er bij u of uw bedrijf ingebroken (of wordt er een poging toe gedaan) dan brengt dat materiële schade met zich mee, om van emotionele schade niet te spreken. Om die schade te verhalen stellen verzekeringsmaatschappijen eisen aan de kwaliteit van de beveiliging.

Westend Beveiligingen heeft een compleet beveiligingsprogramma om elk object te beveiligen conform de verlangde beveiligingseis. U heeft de keuze uit meerdere alarmsystemen en soms is het wenselijk een object of terrein te voorzien van cameratoezicht (CCTV). Kluizen, sloten en rolluiken zijn verder effectieve beveiligingsmiddelen om bezittingen te beschermen.

Bescherming tegen brand vormt ook een belangrijk aspect binnen uw beveiligingsvraagstuk. Westend Beveiligingen levert en installeert van eenvoudige rookmelders tot complete brandmeld- en ontruimingsinstallaties.

Westend Beveiligingen is een NCP erkend Borg Technisch beveiligingsbedrijf. We beschikken over alle noodzakelijke kennis van producten en technieken op beveiligingsgebied. We bieden een passend beveiligingsadvies, aansluitend op uw behoefte en budget.

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV