Bar de Molen


Lid:
Bar de Molen


Bezoekadres
Adres:
Haven 114
Postcode:
1131 EV Volendam
Provincie:
Noord-Holland
Land:
Nederland
Postadres
Adres:
Haven 114
Postcode:
1131 EV Volendam
Telefoon:
0299 - 363266
Fax
E-mail
Website


Contactpersonen

title
Danny van Noorden
Email: bardemolen@gmail.com
title
Peter Bond
Email:
title
Cliff van Noorden
Email:


Over ons

Welkom in café-bar de Molen!

Kom binnen in ons gezellige café op het mooiste plekje van de hele wereld: midden aan de Haven op de onvolprezen en wereldberoemde dijk van Volendam!
 
Geniet van het prachtige uitzicht op het IJsselmeer en de Haven met zijn vissersboten, traditionele platbodems, alle soorten jachten en rondvaartboten, maar vooral van het mensen kijken op ons kleine maar gezellige terras. Werkelijk de hele wereld loopt voorbij! Grote kans ook dat u een van de lokale sterren kunt ontmoeten.
 
Drink een van de lekkere biertjes die we op tap hebben, waaronder Zeebonck, het prijswinnende echte Volendammer biertje, of een heerlijk wijntje: check ook de wijn van de maand op het krijtbord!
 
Onze koffie en appelgebak zijn (terecht, vinden wij) wereldberoemd, en dat alles voor redelijke prijzen. Onze menukaart is klein maar fijn, met als specialiteit, hoe kan het ook anders, de echte gerookte IJsselmeer paling. Maar ook de lekkere pistolets, salades of pannenkoeken zijn zeker niet te versmaden!
 
In de avonduren kunt u naar hartelust meegenieten van de onvervalste Volendammer humor, als de locals hun borrel gaan halen; jong en oud gaan hier al sinds mensenheugenis moeiteloos samen. In de weekends is er ’s avonds regelmatig live-muziek, meestal van beginnende plaatselijke bands. We weten allemaal hoe fantastisch het met velen van hen is afgelopen.
 
U kunt ook bij ons terecht voor feestjes, recepties of diners tot plm 60 personen. Alles is bespreekbaar: van eenvoudig tot superdeluxe!
 
Wilt u een compleet dagje uit met uw vrienden, collega’s of bedrijf: wij regelen het graag voor u!
 
Kom langs, en geniet met ons mee in café-bar de Molen, u bent van harte welkom!

Eerstvolgende activiteit

dinsdag 14 november 2017 - Algemene Ledenvergadering 2017

Contractondertekeningen

Sponsorcontract keepershandschoenen.nl ondertekend bij FC Volendam - PSV